Green Vibe започва своето пътешествие днес!
/
/
Green Vibe започва своето пътешествие днес!

Green Vibe започва своето пътешествие днес!

Днес сбъдваме една мечта, създавайки Green Vibeколекция от еко аксесоари за пътешественици, които живеят и пътуват с мисъл за природата.

Нашата мисия е да вдъхновим любителите на пътешествията като теб да направят следващата крачка към нови приключения с грижа за околната среда и местните общности.

В наши дни, когато пътуването е по-достъпно от всякога, трябва да осъзнаем колко значим е приносът на всеки от нас за опазване на планетата. Не бихме могли да се любуваме на местата, които посещаваме, ако не ги съхраним. Носим отговорност за всяка наша стъпка и избор.

Затова създадохме марката Green Vibe. Всички аксесоари са направени от природосъобразни и рециклирани материали, които са щадящи за околната среда. Надяваме се, че ще откриеш нещо специално за теб и твоите близки сред нашите предложения.

С всяка покупка от серията на Green Vibe подкрепяш местни каузи за опазване на природните богатства на България. 

Блогът на Green Vibe е онлайн пространство, което ни позволява да споделяме с вас идеи и препоръки за природосъобразен живот и пътешествия. Той е възможност да достигнем до максимално много хора и да им покажем колко лесно и достъпно е да действаш с мисъл за устойчивото развитие на планетата и човечеството.

Животът е пътешествие, което трябва да изживеем в хармония с природата. Присъедини се и ти! 

Последвай страниците ни във Facebook и Instagram или се абонирай за новини на нашия сайт.

Сподели тази статия

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Въведете търсена ключова дума и натиснете Enter

Количка

Нямате артикули в количката.